HomeWTF?!Jochie uit Zwolle mept buschauffeur in elkaar omdat hij niet wilt betalen

Jochie uit Zwolle mept buschauffeur in elkaar omdat hij niet wilt betalen

Het openbaar vervoer is tegenwoordig hartstikke makkelijk. Waar je vroeger een kaartje moest kopen of een OV-pas moest hebben, kun je tegenwoordig ook gewoon met je pinpas reizen. Dan moet er alleen wel genoeg geld op jouw pas staan. Een jochie uit Zwolle had een andere mening…

Gewoon doorlopen

Als het ventje de bus in stapt, loopt hij gewoon door. De buschauffeur zegt daar vervolgens wat van, en besluit de jongen uit de bus te zetten. Volgens de politiewoordvoerder Sven Strijbosch stond de chauffeur daar volledig in zijn recht. “Hij heeft onvoldoende saldo op zijn ov-chipkaart, met zijn bankpas kan hij ook niet pinnen. Dan is het volledig terecht dat de buschauffeur zegt dat hij niet mee mag”.

Het ventje is het er niet mee eens en besluit zijn capuchon op te zetten. Dat doet hij klaarblijkelijk met een reden want ineens begint hij erop los te meppen. Hij geeft een paar rake tikken, waardoor de chauffeur niets meer terug kan doen. Vervolgens mept hij nog een paar keer hard op het hoofd van de chauffeur, terwijl die zichzelf niet meer kan verdedigen.

Duidelijk op de beelden

Gelukkig staat het hele voorval duidelijk op de beelden van de bus. Het jochie is ontzettend goed te zien, maar helaas nog niet gevonden. Om die reden zijn de beelden nu uitgezonden, zodat we met zijn allen mee kunnen gaan zoeken. Wij helpen daar graag aan mee, want deze gozer moet gewoon gevonden worden.

Dus ken je deze gozer uit de omgeving Zwolle dan is het tijd om even een klein belletje te doen. Nu maar hopen dat hij gauw gevonden wordt en dat iemand hem even wat respect bijleert. Als je op deze manier een (oudere) buschauffeur afranselt, terwijl je zelf verkeerd zit, dan verdien je het om gepakt te worden.

Meer van dit