HomeWTF?!''Ik ben een vrouw met een baard: ''Mijn vriend friemelt er graag...

”Ik ben een vrouw met een baard: ”Mijn vriend friemelt er graag aan”

In het TLC-programma Love don’t jugdge verschijnen koppels die afwijken van de ‘standaard’ relaties. Liefjes wiens verhouding net een beetje anders is dan Jan en Corrie die al veertig jaar uit ellende met elkaar zitten opgescheept. In een recente aflevering geven Coral en Illias een kijkje in hun relatie.

Geslachtsloos

Coral is als vrouw geboren, maar identificeert zichzelf nu als non-binair. Ze wil zichzelf niet belasten met de keuze tussen een leven als man of vrouw. Iets ertussenin kan namelijk ook gewoon. Het is tenslotte 2024 en je kunt zijn wie of wat je wil.

Toen Coral (29) negen jaar oud was, merkte ze opeens een lange zwarte haar op haar kin. Door de jaren heen werden het er steeds meer en ze bleek te kampen met hirsutisme. Dat betekent dat je meer mannelijke hormonen in je lichaam hebt dan vrouwelijke. Nog steeds niets aan het handje. er bestaat immers zoiets als Gillette. Wel Mach 3 gebruiken natuurlijk, voor die gladde en soepele huid.

Stoppen met scheren

Jarenlang besloot Coral haar baardharen te verwijderen, totdat ze online de liefde van haar leven vond. Vriendje Illias is geboren als vrouw, maar is inmiddels een man. Illias wil niet dat zijn vriendin zich scheert en is dol op haar baard. ”Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”

En dat is precies wat Coral heeft gedaan. Ze is gestopt met scheren in maart 2022 en laat alles gewoon de vrije loop.

Dit tot groot genoegen van Illias. ”Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”

Meer van dit: