HomeGekkiesGozer zit helemaal stuk en vertelt huilend: "8 uur per dag werken...

Gozer zit helemaal stuk en vertelt huilend: “8 uur per dag werken is veel teveel”

De vakantieperiode is aangebroken en we zijn bijna allemaal weer toe aan vakantie. Toch zijn er ook mensen die het hele jaar toe zijn aan vakantie en waarbij elk uur werken te zwaar is. Een van die mensen is een Starbucks barista die zijn shine probeert te pakken op TikTok.

Teveel werk

De barista vertelt huilend voor de camera hoe zwaar zijn werk is. Hij wordt namelijk op zaterdag en zondag voor acht en een half uur ingepland.

Ondanks dat de meeste studenten hier heel blij van worden, is deze ‘jongeman’ er een stuk minder blij mee. Ze staan namelijk maar met zijn vijven achter de kassa, waardoor het flink aanpoten is. Dan komt er ook nog eens bij dat het best druk kan zijn in de koffiezaak. Het is daardoor nog harder werken, waardoor hij op de werkvloer bijna in tranen uitbarstte.

Uiteindelijk is die daarom even naar de kantine gelopen, om daar huilend voor de camera te vertellen hoe zwaar het allemaal wel niet is.

‘Ik heb een snor en baard’

Nou blijkt het ook nog eens dat hij aangezien werd als een vrouw. Ergens wel begrijpelijk als je voor zulke kleine dingen huilt, maar goed.

Hij was dus niet snel genoeg, waardoor een klant zijn ‘She is clearly incompetent’. Toen moest die natuurlijk nog harder huilen.

“Ik heb speciaal een baard en snor laten staan, zodat ik niet aangezien wordt voor een vrouw. Dan nog noemen ze me een vrouw.” Hij weet even niet wat hij moet doen, maar hij is wel helemaal klaar met zijn tweedaagse werkweek.

Meer van dit: