HomeGekkiesGozer paft nog gauw een peukie terwijl de politie zijn deur probeert...

Gozer paft nog gauw een peukie terwijl de politie zijn deur probeert in te beuken

In Den Haag was er melding gemaakt van een steekincident. Een vent zou een vrouw hebben aangevallen met een mes, en zich vervolgens in huis opgesloten hebben. De politie was er al gauw bij om hem op te pakken.

Incident in Den Haag

Als er melding wordt gemaakt van een incident in Den Haag, komt er al gauw veel politie op af. Eenmaal ter plaatse is er een hoop bombarie, en vinden ze een mes op straat. Dit mes zou bij het incident betrokken zijn.

Omstanders weten te vertellen dat er stenen werden gegooid in de richting van een woning, maar de politie had reden om in het huis daarnaast de deur in te gaan beuken. Je zou zeggen dat het gewoon een normale dag in het leven van een agent is, maar omstanders filmden een situatie dat het toch wel geinig maakt.

Peukie paffen

Op de beelden is te zien hoe de agenten druk bezig zijn met het inbeuken van iemands deur. Op de achtergrond is te zien dat er gewoon iemand thuis is, maar die lijkt er geen boodschap aan te hebben. Hij loopt namelijk op zijn gemak naar de eettafel om nog effe gauw een peukie op te steken.

De aanwezige pers filmt hoe de man op zijn gemakkie zit te roken, terwijl de politie de allergrootste moeite heeft om zijn huis binnen te komen.

Het filmpje belandde op facebook en kreeg daar al gauw honderden duizenden views. Mensen moeten vooral hard lachen om de manier waarop de man letterlijk geen ruk geeft om wat er aan de hand is.

Tegelijkertijd is het natuurlijk een trieste zaak. Óf die kerel is zo ver heen dat het hem niet meer boeit, óf onze politiemacht maakt gewoon allesbehalve indruk.

Op de eerste video is het hele verhaal te zien. Op de video daaronder alleen het stukkie van de gozer die zijn peukie opsteekt.

Meer van dit: