HomeTelevisieGozer in First Dates denkt dat hij gekoppeld is aan een vrouw...

Gozer in First Dates denkt dat hij gekoppeld is aan een vrouw maar het bleek een vent

Het programma First Dates geeft deelnemers de kans om de liefde van hun leven te ontmoeten. Op basis van gegevens en behoefte wordt door de programmamakers naar een match gezocht. Nu was het de beurt aan Ruben en Evan, die beide 19 jaar oud zijn.

Even voorstellen

Ruben is een student literatuurwetenschap die als bijbaantje klust als afwasser. Hij heeft nog nooit een relatie gehad en hoopt dat First Dates daar verandering in gaat brengen. Hij is gematched aan Evan, die naar eigen zeggen al drie keer uit de kast gekomen is.

De student pedagogiek wist het allemaal niet zo goed maar de conclusie is dat hij gewoon kijkt naar wie hij leuk vindt. Het geslacht maakt hem niet zo veel meer uit. Hij hoopt bij First Dates iemand te vinden die goed met hem kan matchen dus dat heeft hij in ieder geval gemeen met Ruben.

Andere golflengte

Toen Evan kwam binnenlopen vond hij het leuk dat hij was gekoppeld aan een vrouw. Toen hij wat dichterbij kwam, bleek dat hij toch aan een man gekoppeld was. Gelukkig voor Evan vindt hij dat net zo leuk, maar het is natuurlijk wel even schakelen.

Als ze met elkaar in gesprek zijn, is het nog meer schakelen. Ruben gebruikt namelijk voor alles van die hippe afko’s. Dat zijn afkortingen voor woorden of uitspraken. Zodra Ruben daarover begint is hij Evan meteen kwijt.

De beelden

Evan begrijpt er helemaal niks van en lijkt er ook niet per se vrolijker van te worden. Toch blijkt aan het einde dat ze elkaar zeker nog wel een keertje willen zien. In de video hieronder is het hele stuk te zien. Daaronder staat nog een video waarin Ruben over zijn Afko’s egint.

Meer van dit: