HomeHumorGozer heeft last van wippende buurtjes en doet dan het ondenkbare

Gozer heeft last van wippende buurtjes en doet dan het ondenkbare

Het kan best vervelend zijn om overlast te hebben van je buurtjes. Zeker geluidsoverlast is één van de meest voorkomende irritaties die buren aan elkaar hebben. Als je er écht last van hebt, dan is het slim om er wat aan te doen. Je kunt in ieder geval beginnen met vragen of het allemaal wat zachter mag.

Wippende buurtjes

Iedereen heeft behoeftes, dus ook de buurtjes. Als je ze eens in de zoveel tijd een keer van bil hoort gaan dan is daar natuurlijk weinig van te zeggen. Laat die mensen ook plezier maken toch? Toch wordt het een groter punt als je ze dagelijks de boel bij elkaar hoort schreeuwen.

Stel nou dat je buurtjes hebt met een libido waar je U tegen zegt, dan is het lastig om daar wat mee te doen. Als je er wat van zegt maak je het eigenlijk alleen maar super ongemakkelijk. De gozer van nummer 17 wist wel wat hij moest doen. Hij besloot een briefje te schrijven voor zijn buurtjes.

Het is een geniale maar risicovolle oplossing. Zeer waarschijnlijk letten de buurtjes nu beter op maar je zou maar net van die mensen hebben die speciaal voor jou extra gas gaan geven. High risk, high reward zullen we er maar van maken. Wat zou jij doen als je zo’n briefje in je bus zou krijgen?

Solution or goal?
Afbeelding: 9GAG

Meer van dit