HomeWTF?!De frikanpouce is de tompouce-variant waarop iedereen heeft zitten wachten

De frikanpouce is de tompouce-variant waarop iedereen heeft zitten wachten

Fijnproevers met een zoete voorkeur konden hun geluk de afgelopen weken niet op. De crompouce ging namelijk viraal en heel Nederland heeft het daar over gehad. Al gauw kwamen de panpouce (pannenkoek), donpouce (donut) en de oliepouce (oliebol) de markt op maar de variant die nu opdook, is de kers op de pouce!

Heisfrituurke in Mariaheide

Op TikTok verscheen een video van frituurzaak Heisfrituurke, waarin ze de frikanpouce introduceren. De video werd in een dag tijd bijna een miljoen keer bekeken en de reacties spreken boekdelen. Duizenden mensen zien zo’n frikanpouce wel zitten. Een hele slimme zet van het bedrijf om op deze trend in te spelen.

Op de beelden is te zien hoe ze een heerlijke gefrituurde frikandel uit het vet halen, en deze vol met room spuiten. Vervolgens wordt er wat glazuur op gespoten, en voilà… de frikanpouce is geboren. Eindelijk kunnen we weer een zoete frikandelvariatie aan dit mooie lijstje toe gaan voegen. De discodel viel immers ook in de smaak toen die werd geïntroduceerd.

De smaaktest

In het filmpje is ook te zien dat ze hem testen en ze kijken er nog blij bij ook. Misschien is dit wel DE toevoeging in onze mooie Hollandse frituurzaken. Met wie zou jij er wel ééntje weg willen werken?

@heisfrietuurke

Kom jij hem proberen de frikan-pouce? #frikandel #heisfrietuurke #tompouce #frikanpouce #crompouce

♬ Frikan Del Sol – Terrieke