HomeTelevisieFirst Dates deelnemers willen tof doen en bestellen oesters, maar zitten dan...

First Dates deelnemers willen tof doen en bestellen oesters, maar zitten dan te kokken

Amanda en Harold hadden tijdens hun deelname aan First Dates wel eens zin om een keer tof te doen, en besloten oesters te bestellen. Ze hadden het beide nog nooit geprobeerd en vonden dat het wel tijd was. Stoer natuurlijk, maar de smaak viel ze allebei behoorlijk tegen.

Oesters eten

Oesters eten wordt vaak geassocieerd met een soort luxe levensstijl. De schaaldieren worden beschouwd als échte delicatesse. Ze zijn best wel prijzig en je moet ze dus erg lekker vinden om ze te bestellen. Je kunt ze natuurlijk ook bestellen als je een beetje populair wilt doen.

Hoe je het went of keert, eens moet de eerste keer zijn dat je zo’n oester proeft. Des te leuker is het als je dat op nationale televisie doet, met iemand die ze ook nog nooit geproefd heeft. De twee besluiten dan ook allebei om een portie oesters te bestellen als voorafje. Samen slurpen ze dat zoutige kwabje naar binnen en al gauw beginnen ze allebei te kokhalzen.

De ober ziet het en komt even vragen of alles wel goed gaat. De conclusie is duidelijk, ja het gaat goed maar die oesters zijn niet te vreten. Kijkers lagen helemaal in een deuk om het fragment. De twee lijken ook goed bij elkaar te passen. Bekijk de beelden hieronder.

Meer van dit: