HomeTelevisieFirst Dates dame stelt haar prioriteiten: 'Ik wil Oenkie Boenkie'

First Dates dame stelt haar prioriteiten: ‘Ik wil Oenkie Boenkie’

First Dates komt alweer een tijdje iedere werkdag op televisie en daar zitten al weer de nodige pareltjes tussen. Gister zagen honderden duizenden kijkers waar de prioriteiten van deze dame liggen. Ze heeft een heel netjes en beschaafd betoog en sluit af met: ‘Ik wil oenkie boenkie’.

First Dates

First Dates is een soort speed date versie van Lang Leve de Liefde. Mensen worden gematched aan iemand en moeten daar op camera mee gaan zitten eten. Het gesprek komt altijd wel op gang en aan het einde maken ze er dan een momentje van om te kijken wie er gaat betalen.

Leuk concept natuurlijk maar het leukste ervan zijn vaak de deelnemers. Hoewel het nodige wel in scene wordt gezet om het programma leuk te houden, zijn het de deelnemers die het programma maken. In dit geval keken we dus naar een dame die een heel net en beschaafd betoog aan het houden is en dan afsluit met ‘maar ik wil wel neuken’, lachen man.

Er was trouwens nog een grappig fragment in die aflevering. Deelnemers moeten namelijk altijd eerst wat drinken aan de bar. Daar besloot een gozer zijn drankje over zijn date te mikken. Ook lachen.

Meer van dit: