HomeShowgekkiesEurovisie optreden Joost Klein afgelast?! Dit zou de reden zijn

Eurovisie optreden Joost Klein afgelast?! Dit zou de reden zijn

Is het optreden van Joost Klein afgelast.? Al weken is niet alleen Nederland, maar heel Europa in de ban van Joost klein en zijn nummer Europapa. Gister pakte Joost een welverdiende finaleplaats, maar die lijkt nu aan een zijden draadje te hangen.

Joost Klein geschorst

Joost kwam niet opdagen bij de repetities voor de finale en later bleek dat de EBU daar een stokje voor gestoken had.

De organisatie is een onderzoek naar Joost gestart omdat er een incident had plaatsgevonden. Ze wilde daar niet bij vertellen wat voor incident dat is, maar op X (Twitter) lijken de mensen er al achter te zijn. Joost zou geschorst zijn met als reden dat hij ruzie kreeg met iemand van de Israëlische deligatie

Joost Klein incident

Gisteravond viel Joost Klein al op door zijn mond open te trekken op de persconferentie. Hij ging in op het feit dat de Israëlische inzending een vraag niet hoefde te beantwoorde.

Hij vroeg: “Waarom niet?!” en veel mensen denken nu dat hij om die reden niet op het podium verscheen. Ook gaan er op X (Twitter) beelden rond van een ruzietje die Joost Kreeg. Die beelden heb ik onderaan het artikel gezet voor jullie.

Joost Klein ruzie

Naar verluid zou Joost ruzie met een interviewer gekregen hebben omdat die was begonnen over zijn overleden ouders. Joost zou daarop gereageerd hebben. Wat daar van waar is, is natuurlijk niet duidelijk.

Nu maar hopen dat het gauw duidelijk wordt, en dat Joost opduikt.

Meer van dit: