HomeShowgekkiesDit is hoeveel de streaker bij Vandaag Inside betaald kreeg

Dit is hoeveel de streaker bij Vandaag Inside betaald kreeg

Vandaag staat in het teken van het fragment met de streaker bij Vandaag Inside. Met name de man die een tik uitdeelde is daar het grote onderwerp in. Dat de dame ingehuurd was door het programma was al gauw duidelijk maar nu weten we dus ook wat zij verdiend zou hebben!

Streaker bij Vandaag Inside

De dame in kwestie zie je tijdens de uitzending haar kleren uit trekken om vervolgens een rondje door de studio te maken. Op zich niet perse een reden om het breed uit te meten maar de gozer die vervolgens een tik op haar achterwerk gaf, is dat zeer zeker wel! Gelukkig voor die gozer gaat dat stuk niet over hem maar over wat de dame betaald gekregen zou hebben.

De Instagram Pagina FBI Reality wist namelijk het oproepje van Vandaag Inside te pakken te krijgen. Die oproep was: “Bij Vandaag Inside willen we vanavond ook een actie voeren en op een grappige manier. Wij zijn op zoek naar een vrouw die in het publiek zit en op een bepaald moment haar kleding uit doet en in lingerie voorbij het beeld wil rennen”. De (doorgaans betrouwbare) pagina weet te melden dat voor het showtje zo’n 200 euro exclusief btw beschikbaar zou zijn.

streaker bij vandaag inside
Afbeelding: @Reality_FBI op Instagram

Mercedes

Ook weet de pagina te melden om welke streaker het zou gaan. Haar naam is mercedes en met een beetje googlen kun jij haar ook met gemak op jouw feestje ontvangen voor een leuk showtje. Heb je het fragment nou gemist? Dan kun je het in dit artikel nog even terug kijken!

Meer van dit