HomeShowgekkiesDit is hoe Caroline er vroeger uitzag: "Tenger maar mooi meisje"

Dit is hoe Caroline er vroeger uitzag: “Tenger maar mooi meisje”

Nu de politiek al dagen onderwerp van gesprek is, zijn vragen rondom politica behoorlijk trending. Wij zagen dat veel mensen benieuwd waren hoe Caroline van der Plas er vroeger uitzag, en besloten om op deze trend in te springen. We kwamen namelijk een foto van Caroline van vroeger tegen.

Hoe zag Caroline van der Plas er vroeger uit

Hoe zag Caroline er vroeger uit? Dat is een vraag die heel veel mensen kregen naar aanleiding van een opmerking van Johan Derksen in Vandaag Inside. Ze hadden het daar over Caroline en hij wist te melden zat ze vroeger een tenger, maar mooi meisje was. Kijkers waren wel benieuwd hoe mooi dan precies, dus begonnen dat te Googlen.

Zelf had ze ook door dat mensen graag wilde weten hoe ze er vroeger uitzag, waarna ze besloot om het zelf maar online te delen. Op haar Instagram plaatste ze twee foto’s met als onderschrift: “Ik krijg her en der vragen van mensen die willen weten wat Johan Derksen bij Vandaag Inside bedoelde met dat “Caroline was een tenger, mooi meisje vroeger”. Ze geloven het niet. 🤭 Nou, dit was de tijd die Johan bedoelde. Ja, dit ben ik, in de jaren tachtig”

De foto’s

De foto’s die ze erbij deelt zijn van Caroline in/rond haar twintiger jaren. Ze scoort er behoorlijk wat punten mee bij haar volgers. Ze reageren met: “Ik vind je nog steeds mooi, ik vind het geweldig om te volgen hoe je dwars door alles heen gaat en opkomt voor ons. Powervrouw.”

Mensen gebruiken het ook als kans om Johan even af te zeiken: “Je bent nog mooi. En vergeleken met Derksen zijn wij allemaal mooi, bloedmooi zelfs”. Je hebt namelijk altijd mensen die een positieve boodschap niet lijken te begrijpen. De foto’s kun je hieronder zien. Als je op het pijltje drukt kun je switchen tussen de twee foto’s.

Meer van dit: