HomeHumorDe meester is vergeten dat de beamer nog aangesloten zit

De meester is vergeten dat de beamer nog aangesloten zit

In het onderwijs wordt tegenwoordig vrijwel overal gebruik gemaakt van een beamer. De leraar geeft de lesstof en de leerlingen laten hun presentaties er op zien. Zo’n beamer zit dan aangesloten aan een computer en die laat zien wat er op de computer te zien is. Dat was deze meester effe vergeten.

Het zijn net mensen

Soms vergeten we wel eens dat leerkrachten ook gewoon maar mensen zijn. Zo schreven we al eens een stukje over wat de juffrouw in het weekend uitvreet. In dit geval zien we dan ook een meester die effe geen zin heeft om te werken, maar liever wat interessante plaatjes op gaat zoeken.

Hij besluit dat te gaan doen omdat hij begreep dat er een bijzondere dame in de klas zat. Die dame is Tiktokker Stormigee en heeft zo’n 5 miljoen volgers. Het is een bijzondere verschijning en de meester is wel eens benieuwd naar wat ze dan precies allemaal in petto heeft. Het feit dat Stormi mee kan kijken maakt het nog pijnlijker.

In scene gezet

Hoewel ze beweerd dat dit echt gebeurd is, lijkt het hele fragment wel een beetje in scene gezet. Ze zit namelijk in een vrij lege klas haar meester te filmen. Dat zou toch ergens wel op moeten vallen zou je zeggen. Toch komt het regelmatig voor dat docenten vergeten dat ze nog verbonden zijn met de beamer. Zo hebben we ook wel eens geschreven over een meester die een natuurfilm zat te kijken tijdens de les. Moet ook gebeuren!

@stormigee

Dropping out of college now 😭 #foryou

♬ original sound – Stormigee

Meer van dit: