HomeHumorDavid is duidelijk: “Mijn vriendin is een omgebouwde man, maar ik ben...

David is duidelijk: “Mijn vriendin is een omgebouwde man, maar ik ben helemaal geen homo”

Tegenwoordig is alles mogelijk in de wereld. Als je een man bent kun je jezelf laten ombouwen naar vrouw, zonder dat je nog kan zien dat je geboren bent als man. Sommige transgenders zijn zelfs nog een stuk vrouwelijker en mooier dan ‘echte vrouwen’.

Ze steken ook veel meer moeite in hun uiterlijk, waardoor ze op-en-top vrouwelijkheid uitstralen. Als man heb je daarom ook gewoon echt niet door of je met een ‘echte’ vrouw of een transvrouw aan het flirten bent.

Ayla en David

David zat op een avondje een beetje dames te kijken op Instagram. Op het moment dat hij het profiel van Ayla zag, was hij direct verkocht.

Hij stuurde haar een berichtje en de twee raakte niet uitgepraat. Na een aantal lange gesprekken vertelde Ayla direct aan David dat ze transgender is en geboren is als man.  Voor David was dit geen enkel probleem. “Vanaf het eerste moment dat we elkaar gingen ontmoeten, was de aantrekking niet meer te ontkennen.”

Ayla vond het ook enorm spannend. Ze kreeg namelijk heel erg veel haat op haar socials. Toen ze een lief berichtje van David kreeg, was ze daarom ook direct nieuwsgierig naar het berichtje. Toen hij ook niet ging haten na haar big reveal, was ze helemaal verkocht. David vertelt: “Voor mij is Ayla gewoon een vrouw en niets meer of minder.”

Ayla’s familie niet blij met David

Ayla’s familie was wat minder blij met de liefde tussen de twee. Ze twijfelde namelijk aan de oprechtheid van David. 

“Het was zo moeilijk, ik was zo blij om eindelijk de liefde te vinden, maar ik kreeg alleen negatieve reacties van familie. Ze dachten dat hij op een gemakkelijke manier wilde meeprofiteren van mijn fame.”

Ayla trekt zich er niks meer van aan. Ze is namelijk superblij met David en David is superblij met zijn Barbie transvrouw. Ayla noemt zichzelf ook wel de ‘surgery obsessed diva’. Inmiddels zijn de twee verloofd en staat de bruiloft gepland.

Meer van dit: