HomeHumorDame wil even snel wippen met een gozer, maar huisgenoten verpesten haar...

Dame wil even snel wippen met een gozer, maar huisgenoten verpesten haar feestje

Een meisje wilde even flink met een gozer gaan liggen wippen maar haar huisgenoten hebben dat feestje verpest. Ze liggen helemaal in een deuk om hun geslaagde plannetje, en dat gaat nu behoorlijk viraal.

Samenwonen met huisgenoten

Wie ooit samen heeft gewoond met huisgenoten, weet dat het behoorlijk gezellig kan zijn. Je kunt altijd bij elkaar terecht voor een praatje. Toch kan het soms ook wel balen zijn dat je onder hetzelfde dak opgescheept zit.

In dit geval woonde 3 dames samen en dat leverde een behoorlijk ongemakkelijke situatie op voor één van hen. Ze had jeuk en regelde dus iemand die haar kon helpen met krabben. Haar huisgenoten kregen alles mee en besloten iets uit te halen wat ze niet gauw meer gaat vergeten.

Kokblokken

De dame in kwestie wordt enorm door haar huisgenootjes gekokblokt. Dat schrijf je niet zo, maar je snapt wat we bedoelen. De dames hadden namelijk een muziekbox in haar kamer verstopt om zo keihard muziek af te spelen. Net op het moment dat de kat gekrabd ging worden, spelen ze het liedje ‘We like to party’ op vol volume af.

Ze kan er nog wel om lachen maar heeft blijkbaar niet door dat ze het nog een keer kunnen doen. Na een tijdje klinkt ‘Hollaback girl’ op vol volume door de speaker. Leuk, zulke huisgenootjes…

@sallllllllllllllllllyy

You know its funny when the wheezing and the ugly laughing comes out @lola xx @Laels #friends #greenscreenvideo #boys #boyfriends #girlfriend #girlsbelike #boyfriend #story #explore #tiktok #trending #trend

♬ original sound – sally

Meer van dit: