HomeGekkiesLLDL Deelnemer wil eigenlijk nog even wippen maar wordt keihard afgewezen

LLDL Deelnemer wil eigenlijk nog even wippen maar wordt keihard afgewezen

Lang Leve de Liefde is eigenlijk het enige programma op de Nederlandse TV dat het voor elkaar krijgt om elke week maar weer iconische fragmenten te leveren. Dit keer keken we naar een deelnemer die zijn hypothese helaas niet tot werkelijkheid ziet komen.

Hypothese

Een hypothese is wat je verwacht dat de uitkomst van een onderzoek gaat zijn. Dat onderzoek is dit keer in de vorm van een bijzondere vraag. Hij stelt een situatie aan zijn match voor, en wil daar dan antwoord op hebben.

De vraag luidt: “Stel je hebt een date met iemand. Het is allemaal heel gezellig en je hebt heel wat gedronken. Na het eten drink je nog koffie tot laat en je blijft dan bij elkaar slapen. Nou als je dan blijft slapen en je vrijt met elkaar, en dan blijkt dat het niet is wat je verwacht had, hoe kijk je daar dan op terug?”. Een leuke vraag, zeker omdat het eerste deel van de vraag al gebeurd is.

Afgewezen

De vrouw geeft aan dat ze er dan geen spijt van zou hebben omdat ze achter haar eerdere keuze zou staan. Dat antwoord zet natuurlijk de deur wagenwijd open naar een opvolgende vraag: “Vind je het gezellig om nog even bij me te komen liggen?”¬†Alleen daar krijgt hij niet het antwoord¬† wat hij verwacht… Heerlijk ongemakkelijke situatie weer!

Meer van dit: