HomeWTF?!Dame is klaar voor de liefde, maar: "Hij moet genoeg geld hebben,...

Dame is klaar voor de liefde, maar: “Hij moet genoeg geld hebben, en me op kunnen tillen”

Als je op zoek bent naar een leuke partner, dan zoek je vaak naar bepaalde kenmerken. Misschien val je bijvoorbeeld op blauwe ogen of zwarte haren. Het is niet gek om wat voorkeuren te hebben. Toch zijn er ook mensen die hierin flink door kunnen slaan. Zeker op het moment dat ze zelf veel willen, maar weinig te bieden hebben. 

De grootste afknapper

Op TikTok is onlangs een video verschenen waarbij twee dames straatvragen krijgen. Het gesprek komt al snel uit op wat beide dames de grootste afknapper vinden bij een man. Al snel vertelt één van de dames haar flinke eisenpakket voor de camera.

De nogal forsgebouwde dame vertelt al snel dat ze niet warm wordt van mannen die nauwelijks in de sportschool te vinden zijn. Een man moet haar natuurlijk wel op kunnen tillen. Ze vindt het niet alleen erg onaantrekkelijk, maar ook nog eens een ware afknapper. Beetje gek natuurlijk want de dame zelf ziet er zeker niet uit als een echte fitlady.

Stinkend rijk

Dan is de linker dame aan de beurt. Ook zij heeft flink wat eisen voor haar toekomstige man. Zo wil ze dat haar toekomstige man niet blank is, minimaal 1 meter 90 lang is en vooral heel erg rijk.

Ook de rechter dame vindt een rijke man erg belangrijk. Ze is namelijk niet op zoek naar een man met zomaar een gevulde spaarrekening, maar echt naar een multi-multimiljonair.

Ze zou het wel nice vinden als haar toekomstige man een jacht heeft en dat ze zijn geld op mag maken aan dure luxe spullen. Bovendien moet haar toekomstige man haar meenemen op luxe reisjes en ook haar maandelijkse huur betalen.

Daarnaast vinden ze ook dat mannen het veel makkelijker hebben in het leven dan vrouwen. Mannen moeten dan wel voldoen aan de royale wensen van vrouwen, maar ze worden tenminste niet nagekeken op straat.

Ze vertelt: ‘We worden overal waar we komen nagekeken”. Zelf denken ze dat dit ligt aan hun looks, wij twijfelen daaraan.

@motivationzclub_

No way she said this… 😳 #fyp #foryou #foryoupage #interview #expectations #boyfriend #girlfriend #motivationzclub #viral #fypシ

♬ original sound – MotivationzClub

Meer van dit: