HomeHumorMan heeft een nieuwe camera met mega-zoomfunctie gekocht en test hem uit

Man heeft een nieuwe camera met mega-zoomfunctie gekocht en test hem uit

Een man heeft een nieuwe camera met mega-zoomfunctie gekocht en besluit hem uit te testen door eens het gebouw tegenover hem te filmen. Hij vindt een mooie kans om te zien hoe ver hij écht kan inzoomen en dat resultaat zal je versteld doen staan.

Technologie in camera’s

De technologie ontwikkelt zich iedere dag. Ook in camera’s staat de technologie niet stil en dat zorgt ervoor dat het beeld dat ze kunnen maken, steeds beter wordt.

Tegenwoordig kunnen we met telefoons al vlijmscherp 20x inzoomen en zijn 4k opnames helemaal geen unicum meer. Tóch kan een echte camera nog heel veel meer dan een telefooncamera. Je hebt altijd baas boven baas en dat heeft deze man op zeker bewezen door het filmpje dat hij maakte.

Viraal gaan

Het filmpje dat hij maakte om zijn zoomfunctie te testen ging hartstikke viraal op het internet. Of dat ook echt komt door de mega-zoomfunctie is te betwijfelen, maar indrukwekkend is het zeker te weten!

In het filmpje hieronder is te zien wat voor waanzinnige zoom de camera van de man aan kan. Wat hij onderweg nog meer filmt, is alleen maar mooi meegenomen. Zijn vrouw had het alleen ook door, en was iets minder blij. Het kan zijn dat het filmpje een leeftijdsbeperking heeft. In dat geval kun je hem bekijken door op het filmpje, of op deze link te klikken.

Meer van dit: