HomeWTF?!Bij deze supermarkt ben je in oktober het goedkoopste uit

Bij deze supermarkt ben je in oktober het goedkoopste uit

Het leven lijkt wel met de dag duurder te worden dus het is altijd prettig als je met wat simpele toepassingen. Een groot deel van ons maandelijks inkomen gaat naar boodschappen. Wist je dat het tientjes kan schelen bij welke supermarkt je boodschappen doet? Dit is de goedkoopste supermarkt (in oktober 2023)!

Een volle kar boodschappen

Vroeger kon je nog wel eens boodschappen gaan doen en dan met een volle kar, minder dan €100,- afrekenen. Anno nu is zo’n volle kar eerder €200,- en dat is best wel een probleem. Onze lonen gaan er namelijk niet zo hard op vooruit, dus de koopkracht daalt. Uiteraard kun je dan voor goedkopere producten gaan maar dat is vaak niet zo lekker dan de A-producten.

Het kan meerdere tientjes per keer schelen om je boodschappen verstandig te doen. Je zou ervoor kunnen kiezen om naar 20 verschillende winkels te gaan of enkel de bonusproducten te kopen maar daar heeft natuurlijk helemaal niemand zin in. Het is slimmer om gewoon de goedkoopste supermarkt in de gaten te houden. In dit artikel hebben we even op een rijtje gezet wat nou de meest verstandige keus is.

De goedkoopste supermarkt

Veel mensen denken bij de goedkoopste supermarkt vaak aan de Aldi of de Lidl maar niets is minder waar. Om de goedkoopste supermarkt te bepalen, moet er naar verschillende factoren onderzoek gedaan worden. Als we kijken naar A-merk producten dan is de Jumbo de goedkoopste. Vul je jouw kar dus enkel met A-merken dan moet je bij de Jumbo zijn.

Als het gaat om huismerken, is Jumbo niet de goedkoopste. Als je jouw kar met enkel huismerk vult, moet je bij de Dirk wezen. Maar laten we eerlijk zijn, niemand doet dat. Iedereen vult zijn kar met een combinatie van Producten. Als je dat doet, is de Jumbo onderaan de streep de goedkoopste supermarkt op dit moment. Als je dus geld wilt besparen moet je naar de Jumbo gaan. De duurste supermarkt is op dit moment Spar, dus die kun je het beste vermijden.

Meer van dit: