HomeGekkiesAutomobilist gooit snelwegplakkers door de lucht

Automobilist gooit snelwegplakkers door de lucht

Een automobilist was een snelwegplakker helemaal beu en smeet hem door de lucht. Als je een beetje het nieuws hebt gevolgd, weet je dat er de afgelopen tijd weer behoorlijk wordt gedemonstreerd op de snelweg. Ze veroorzaken lange files maar niet iedereen is even tolerant naar hen toe.

Automobilist gooit klimaatdemonstraten door de lucht

Steeds vaker besluiten klimaat demonstranten om op de snelweg te gaan demonstreren. Deze demonstraties zijn vooral gericht tegen het gebruik van fossiele brandstoffen. Het is natuurlijk een heel nobel doel en ze doen dat echt voor de hele wereld maar niet iedereen is er even blij mee.

Met hun demonstraties veroorzaken ze ellenlange files. Hierdoor duperen ze een hele hoop mensen en soms raakt de maat dan vol. Deze demonstranten hadden de pech dat er iemand vooraan stond die geen tijd had om te wachten. Nogal gepikeerd smijt hij de snelwegplakkers aan de kant. Hoewel ze vastgeplakt zaten, had hij er weinig moeite mee. Dat gaat natuurlijk een beetje te heftig maar ergens kunnen we er wel begrip voor hebben. Zelf moet hij natuurlijk ook begrip leren tonen voor dingen die voor een ander belangrijk zijn.

Snelwegplakkers blokkeren A12

Dit fragment speelde zich in Duitsland af maar ook in ons eigen kikkerlandje demonstreren er mensen op de snelweg. Honderden demonstranten blokkeren al dagenlang de A12 bij Den Haag om hun punt te maken tegen fossiele brandstoffen. Zelf geven ze aan dat ze er pas mee stoppen op het moment dat het gebruik van deze brandstoffen verboden gaat worden.

De politie haalt de betogers telkens van de snelweg af maar dan is het vaak al te laat. Urenlang moeten mensen in de file staan, wat leidt tot meer brandstofverbruik. Het doel is duidelijk maar de uitwerking ervan is discutabel te noemen. Mensen krijgen ook een steeds grotere hekel aan de demonstranten, terwijl ze juist het grote publiek achter zich zouden willen krijgen. Deze Duitse gozer was er in ieder geval helemaal klaar mee en besloot het maar zelf op te lossen. Je moet even op het plaatje klikken om het filmpje te zien. De beelden zijn namelijk iets te heftig voor deze site ;-).

Meer van dit