HomeWTF?!Agent heeft genoeg gehad van snelwegklevers trekt ze gewoon los

Agent heeft genoeg gehad van snelwegklevers trekt ze gewoon los

De laatste tijd vliegen de klimaatactivisten je om de oren. De ene is nog gekker dan de ander, maar allemaal hebben ze hetzelfde doel: een groenere wereld. Het liefste willen ze dat iedereen als een konijn leeft. Geen auto’s meer op de weg, alleen groente eten en een beetje rondhuppelen in je eigen holletje. Elke buitenhuis activiteit is namelijk slecht voor het milieu. 

Klimaatactivisten vastgekleefd aan de weg

Ook Frankrijk heeft last van de groene gekkies. De trend om je handen vast te plakken aan de weg gaat namelijk als een lopend vuurtje door het Westen. De groene gekkies plakken met secondelijm hun handen vast aan de weg en hinderen daarmee al het tegemoetkomende verkeer.

In Frankrijk was het ook weer raak met de zogenoemde ‘wegklevers’. De groene gekkies besloten zichzelf vast te plakken op een weg. De politie was snel ter plekke en besloot direct kordaat te reageren. Eén van de agenten besloot namelijk om hun vastgeplakte handen hardhandig van de weg te trekken.

Groene gekkie moet bijna huilen

De eerste activist probeert nog stoer te reageren. Hij roept een keer au en houdt verder zijn mond. Bij de tweede activist gaat het er direct een stuk dramatischer aan toe. Hij schreeuwt het uit van de pijn en roept in zijn pijnkreet nog even om zijn moeder.

Hij laat zich achterovervallen en vraagt of de politieagent wel helemaal normaal is. De politie vindt het maar een aansteller en reageert: “ja, ja ja ja”. Nu maar hopen dat ze de volgende keer een Prittstift gebruiken in plaats van secondelijm.

Meer van dit: