HomeTelevisieLLDL-Roy is helemaal hoteldebotel van de bips van Esther, die hem goed...

LLDL-Roy is helemaal hoteldebotel van de bips van Esther, die hem goed laat zien

Als je deze website een beetje volgt dan weet je ondertussen wel dat het geregeld raak is in Lang Leve de Liefde. De kijkcijfers moeten immers hoog gehouden worden en dus kiezen de programmamakers er vaak voor om de deelnemers nét effe wat gekker weg te zetten dan ze zijn.

In het geval van Roy en Esther hoefde ze maar weinig te doen om de kijkcijfers hoog te krijgen. Niet omdat ze samen in bed lagen of gekke dansjes deden, maar om hoe ze zich lieten zien in het programma.

LLDL Jacuzzi

Esther besloot om lekker de jacuzzi in te stappen en als er iets is wat de kijkers prachtig vinden dan is het wel een goed te bekijken bips. Ook Roy zag dat allemaal wel zitten en genoot zichtbaar van wat zijn date hem te bieden had. Dat fragment gaat nu flink viraal.

Esther lijkt heel goed te weten wat Roy van haar wil zien en geeft hem er dan ook alle mogelijkheid toe. Roy kan op zijn beurt zijn ogen er niet vanaf houden. Mooie beelden weer.

De beelden

In de beelden hieronder is het hele tafereel te zien. Het gaat momenteel dan ook behoorlijk hard rond op social media. Vandaar dat wij er ook even indoken.

Meer van dit: