HomeTelevisieLLDL-Niek kan opgebouwde spanning niet aan en haalt druk van de ketel...

LLDL-Niek kan opgebouwde spanning niet aan en haalt druk van de ketel als date even weg is

Inmiddels is Lang Leve de Liefde alweer een paar weekjes op televisie en het is weer een doorslaand succes. Menig Nederlander zit dagelijks klaar om mee te kijken naar de dates van andere Nederlanders.

Dit doen ze natuurlijk niet alleen omdat het ontzettend zoetsappig is, maar juist omdat we vaak beloond worden met de meest spraakmakende deelnemers.

Charlotte en Niek

Deze week stond het programma in het teken van Charlotte en Niek. Beiden hebben ze zich opgegeven om de ware liefde te vinden. Natuurlijk weten ze allebei allang dat je dat niet gaat vinden via een televisieshow, maar ach, dan heb je ook weer een keer een moment of fame gehad. Het komt namelijk maar heel zelden voor dat er een succes komt uit een date. 

Charlotte en Niek, die deze week een date hebben, lijken op zich wel een leuke klik te hebben met elkaar.

Ze besloten daarom dat het niet nodig is dat Niek tijdens de eerste avond op de bank slaapt. Ze zijn beiden volwassen en ze kunnen zich best inhouden. Toch kan naast elkaar slapen ook wat nadelen met zich meebrengen. 

De langste scheet

Als ze beide wakker worden, dan besluit Niek om nog even in bed te blijven liggen. Dit is niet zomaar zonder reden, want als Charlotte de kamer verlaat, ziet Niek direct zijn kans schoon.

Heel de nacht heeft hij al een flinke scheet ingehouden, dus als ze weg is, mogen de kijkers direct meeluisteren naar de langste scheet ooit in Lang Leve de Liefde. 

Bijzonder natuurlijk wel, want hij wil Charlotte zijn scheet niet laten horen, maar uiteindelijk mag heel televisiekijkend Nederland er wel van genieten. 

Meer van dit: