HomeShowgekkiesGordon eindelijk eerlijk: hierdoor zing ik niet meer

Gordon eindelijk eerlijk: hierdoor zing ik niet meer

Voor degene die het nog niet wisten, Gordon heeft een eigen real life soap. Nu is de serie op zich niet zo heel erg spannend, maar zijn opmerkingen wel. Elke aflevering wordt er weer opnieuw een bekende Nederlander met de grond gelijk gemaakt.

In de meeste gevallen gaat het dan om een BN’er die zich eerder negatief heeft uitgelaten over Goor. Een mooi voorbeeld van zo’n bekende die er wat over gezegd heet, is René van der Gijp.

Gordon woest op René van der Gijp

Deze keer was het de beurt aan René van der Gijp. Hij had namelijk tijdens een uitzending van VI gezegd dat hij de zangkunsten van Goor om te janken vond. “Als hij zo gaat staan zingen bij de Hema voor de deur, dan wordt hij direct weggestuurd.” Gordon natuurlijk helemaal pissed off, want tegen kritiek kan de beste man totaal niet. Toen Goor zelf in Idols of Holland’s got Talent aan het scouten was, was hij altijd degene die met de gemeenste opmerkingen om de hoek kwam kijken.

Zelf had hij dan ook nog de grootste lol om  zijn eigen opmerkingen, tot groot verdriet van de deelnemers. Je zou zeggen dat als je kan uitdelen, dat je dan ook kan incasseren. Dit is bij Gordon niet het geval. 

“Durf niet meer te zingen”

Gordon vertelt ‘openhartig’ in zijn real life soap dat van der Gijp zijn muzikale carrière kapot heeft gemaakt. 

“Sinds René van der Gijp me belachelijk heeft gemaakt, heb ik niet meer durven zingen. Dat is wat ze met je doen he? Ze maken je helemaal kapot op psychologisch gebied. Ze hebben alleen zelf geen enkel idee hoeveel impact dat heeft. Het ergste is dat René zelf emotioneel instabiel is. Hij is gewoon een labiel wrak.”

René zelf ligt helemaal niet wakker van al het commentaar van Goor. Hij kan er zelfs wel om lachen. “Hahaha, laat dat fragment nog een keer zien. Hij durft niet meer te zingen, haha. Het was gewoon een plaagstootje, hij moet niet zo boos doen, joh. Als hij voor de McDonalds zou zingen, dan zou ik zeggen: Hey, opsodemieteren jij!”

Meer van dit: