HomeShowgekkiesMensen zien weer iets bizars onder doorzichtige jurk van rebelse Alexia

Mensen zien weer iets bizars onder doorzichtige jurk van rebelse Alexia

Prinsjesdag staat al lang niet meer alleen in het teken van de nieuwe beleidsregels voor Nederland. Sinds jaar en dag is de kleding van de royals namelijk minstens zo belangrijk. Veel experts letten dan ook gretig op wat men aanheeft.

De media raakt niet uitgesproken over de jurken, de hoedjes en de kapsels die men aanheeft. Flink wat werk aan de winkel dus voor de royals om goed als mogelijk voor de dag te verschijnen.

De jurk van Alexia

De meeste mensen in de media waren vooral benieuwd naar de kledingkeuze van Alexia. Ze staat namelijk bekend als de echte rebel van de familie. Dit jaar was ze gehuld in een rood strak jurkje, waarin haar vrouwelijke vormen goed te zien waren. Een bewuste keuze waarschijnlijk. Het bijzondere aan deze jurk is dat Maxima deze ook gedragen heeft in het jaar 2002.

Het Nederlandse publiek werd hier direct enthousiast van. Het twee keer dragen van een jurk is namelijk niet alleen milieubewust, maar scheelt ook in kosten. Gezien het koningshuis niets zelf hoeft te betalen, scheelt het de belastingbetaler toch weer een centje. 

De armband van Alexia

Niet alleen de jurk van Alexia viel op, maar ook de armband van Alexia. Doordat de mouwen van haar jurk nogal doorschijnend waren, konden we de armband van Alexia goed bekijken.

De prinses had deze keer weer haar armband aan met de tekst: “Ginger ass”. Deze armband droeg ze eerder ook al bij de Formule 1 in Zandvoort, en daar was toen veel om te doen.

Ondanks dat de Nederlandse bevolking eerder al helemaal los ging over deze armband, trok Alexia zich daar niets van aan. Gelukkig maar, want wij vinden het wel leuk, die knipoog die Alexia steeds geeft aan het publiek. We hopen dat ze nog lang een echte rebel blijft, dat houdt het koningshuis tenminste een beetje luchtig!

 

Meer van dit: