HomeHumorHagenees besluit eieren vanaf zijn balkon op Demonstranten te gooien: "Zo lang...

Hagenees besluit eieren vanaf zijn balkon op Demonstranten te gooien: “Zo lang op gewacht!”

We zijn inmiddels allemaal wel bekend met de Extinction Rebellion klimaatgekkies. Ze staan geregeld op de A12, om te protesteren tegen een beter klimaat. Het streven is natuurlijk niet slecht, maar de aanpak wel. In plaats van politiek Den Haag lastig te vallen, vallen de protesteerders juist de normale burger lastig.

Het is dus ook niet zo gek dat veel Nederlanders er helemaal klaar mee zijn, en het gedrag van de demonstranten niet meer accepteren. Zéker niet als het steeds onder je balkon gebeurt.

Extinction Rebellion

Als je onderweg bent naar je werk, dan wil je natuurlijk niet tegengehouden worden door een stelletje klimaatgekkies. We weten inmiddels allemaal hoe vervelend ze kunnen zijn en hoe ze kunnen zorgen voor ellenlange files. Doordat protesteren gewoon legaal is in Nederland, kunnen ze vrijwel alles doen, zonder dat de politie ingrijpt.

Toch zijn er wel omwonenden die ingrijpen tegen de bizarre acties van Extinction Rebellion. Een Hagenees was helemaal klaar met het gedrag van de protesteerders. Zo zagen we eerder al mensen die ze letterlijk van het asfalt smeet.

Hij woont heerlijk met een balkonnetje en zicht op de A12. Hij ziet daarom ook geregeld vanaf zijn balkon hoe de protesteerders de snelweg overnemen en geheel blokkeren. Hij vond het daarom tijd om ze een keertje terug te pakken.

Doosje eieren

De man besloot een doosje eieren te kopen en om het heft in eigen handen te nemen Dat doosje eieren heeft hij wel heel lang moeten bewaren want het was alweer een tijdje geleden dat ze over de snelweg liepen onder zijn balkon..

Hij nam een goede positie op zijn balkon, waarna hij de eieren gooit richting de protesteerders. Zijn vrouw komt niet meer bij van het lachen, want één van de protesteerders wordt volop geraakt. Hopelijk is het geen eenmalige actie van de Hagenees en blijft hij dit doen. 

Meer van dit: