HomeTelevisieKijkers dol enthousiast over Nieuwe serie op Netflix: "Veel beter dan prison...

Kijkers dol enthousiast over Nieuwe serie op Netflix: “Veel beter dan prison break”

We kennen waarschijnlijk allemaal de hitserie ‘Prison Break’ nog wel. De serie stond geheel in het teken van Michael, die zijn broer hielp te ontsnappen uit de gevangenis. Menig tiener had in die tijd alle seizoenen op een dvd’tje gebrand.

Als je Prison Break een geweldige serie vond, dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er is nu op Netflix een nieuwe gevangenis serie, die volgens kijkers nog beter is dan Prison Break.

Nieuwe Netflix hit

Er is nu dus een geheel nieuwe hitserie op Netflix. De serie staat in het teken van een gevangenis en dan hebben we het niet over het genre ‘Orange is the new Black’. De Netflix serie heeft ‘Wentworth’ en wordt nu al door menig huishouden gebinged. Nu zou je denken dat het een nieuwe serie is, maar niets blijkt minder waar. De serie is namelijk al in 2013 ontstaan en was in Australië al een regelrechte hit. 

Inmiddels is de hit naar Nederland over komen waaien. Daar zit ook een voordeel aan, want nu hoef je niet meer een jaar te wachten tot er een nieuw seizoen uitgebracht wordt. De serie heeft namelijk meerdere seizoenen, die werden uitgezonden van 2013 tot 2021. 

Beste Netflix serie

Inmiddels is op vele fora te lezen hoe mensen de serie ‘de beste Netflix serie’ vinden. Op Reddit is de serie een veelgenoemde naam en ook op Imdb scoort de serie goed.

Nu de herfst alweer op de loer ligt, is het misschien toch wel de moeite om even lekker te bingen.

Update: We zien in de reacties dat veel mensen de serie niet kunnen vinden. Dat komt omdat hij in Nederland niet in de zoekresultaten verschijnt. Dat kan je heel makkelijk oplossen door de geheime Netflix codes te gebruiken, of door een netflix vpn aan te schaffen voor een paar euro. De serie is namelijk een Australische serie. Je kunt de trailer van de serie hieronder bekijken:

Meer van dit: