HomeWTF?!Rina is woest want ze kreeg 2 bekeuringen voor toeteren tijdens Oranje:...

Rina is woest want ze kreeg 2 bekeuringen voor toeteren tijdens Oranje: “Ik ga niet betalen!”

Toeteren na de winst van een voetbalwedstrijd is verboden. Toch zijn er veel mensen die het toch niet kunnen laten om hun vreugde te uiten in de auto. Een van die mensen is Rinus Dewus uit Den Haag. Helaas liep het voor haar alleen een stuk minder positief af. 

Politie ziet beelden

Rina besloot na de wedstrijd van Nederland-Roemenië om de straat op te gaan. Samen met haar vriendinnen stapte ze in de auto, om daar flink te gaan toeteren.

Tijdens het toeteren passeerde ze twee politieauto’s, waarvan eentje terug toeterde en zijn duim omhoogstak. Geen vuiltje aan de lucht dus zou je zeggen. Toevallig was er op dat moment ook een cameraman aanwezig die de vreugde van de mensen aan het filmen was. Hierdoor is het moment van een feestende Rina met haar vriendinnen, goed te zien op beeld.

Toch bleef het niet alleen bij vreugde, want al snel kreeg ze twee boetes op de mat en dat was een fikse tegenvaller.

“Ik ben boos”

De politie die ter plekke aanwezig was, besloot om boetes uit te delen. Ze kreeg er niet een, maar direct twee.

Hierdoor moet Rina nu ruim 600 euro betalen aan boetes. Doordat ze niet staande gehouden is, kwamen de boetes als een flinke verrassing.

“Ik heb er de hele nacht wakker van gelegen en voel me gediscrimineerd. Het is veel geld, dat kan ik niet zomaar betalen. Kregen ze dan ook boetes uitgedeeld in de Schilderswijk? Denk je een leuk feestje te vieren, en het was om 21.00 uur ’s avonds, helemaal niet laat. Twee keer 309 euro voor onnodig geluid veroorzaken”.

Meer van dit: