HomeGekkiesZure buur WOEST om oranje vlaggetjes: “alles moet weg”

Zure buur WOEST om oranje vlaggetjes: “alles moet weg”

Vanavond is het weer tijd om je oranje shirtje uit de kast te halen. Nederland zal het opnemen tegen Roemenië en de kans is zeer aanwezig dat we er met winst vandoor gaan.

Waar de meeste gewoon thuis zitten met een oranje shirtje, zijn er ook straten in Nederland die geheel omgetoverd zijn in het oranje. Toch is niet iedereen daar blij mee.

De Eindhovense Jay

In Eindhoven heeft Jay samen met de buurt de straat een oranje vibe gegeven. Er hangen enorm veel vlaggetjes, ze hebben een gezellige partytent en de saamhorigheid is aanwezig. “De hele buurt geniet ervan. Er komen zelfs mensen even naar buiten, die normaal weinig onder de mensen komen. Mensen zoeken dit saamhorigheid.”

Jay en zijn buurt zijn dus goed bezig zou je zeggen. Toch is er een dame die helemaal niet blij is met deze uitkomst.

Ze belt namelijk te pas en te onpas de politie omdat ze de vlaggetjes helemaal zat is. “Ze vindt de vlaggetjes niet mooi en vind dat ze daarom weg moeten.”

Politie grijpt in

PowNews zou PowNews niet zijn als ze niet direct verslag gingen halen bij Jay. Als ze dan ook nog bij de buurvrouw aanbellen, duurt het niet lang voor de politie aan de deur staat. De politie komt met drie man sterk en staat de vrouw te woord. Ze willen Jay niet te woord staan.

Jay wordt woedend als de agenten hem finaal negeren“Ga je het maar van één kant horen? Het gaat over mij, toch? Wat doe ik fout, waarom komt ze niet naar buiten om te praten? Voor mijn zoontje belt ze ook als ze vuurwerk afsteekt. Waakzaam en dienstbaar, waar slaat dat op als je me niet te woord wil staan?”

Meer van dit: