HomeGekkies8% van de mannen denkt dat ze een gorilla KO kunnen slaan...

8% van de mannen denkt dat ze een gorilla KO kunnen slaan in een gevecht

Onderzoek toont aan dat 8% van de mannen oprecht denken dat ze een gorilla knock out kunnen slaan in een gevecht. Vraag me niet waarom dit onderzoek er kwam maar de uitkomst is vreemd genoeg om er een stuk voor jullie over te schrijven!

Onderzoek

Het Amerikaanse onderzoeksbureau YouGov, heeft onderzoek gedaan naar hoe veel mannen denken kans te maken in een 1 op 1 gevecht tegen dieren. Meerdere dieren kwamen voorbij in het onderzoek. Bovenaan het lijstje van dieren die mannen aan denken te kunnen zijn ratten, katten en ganzen.

Verder onderaan het lijstje kom je de Kangoeroe tegen. Het dier dat er bekend om staat om wel eens in een boks gevecht te komen met mensen. Maar liefst 86% van de mannen denken dat ze het onderspit delven. Het onderstaande filmpje bewijst echter dat je als man zeker wel kans maakt!

Gorilla

Helemaal onderaan het lijstje vind je dieren zoals de grizzlybeer en de olifant. Mannen denken dat ze geen schijn van kans maken tegen deze dieren. Opvallend is wel de score voor de gorilla. 8% van de mannen denken namelijk dat ze wel degelijk een kans maken om de gorilla uit te schakelen met hun blote handen!

Voor de mannen die dit ook denken zal ik die droom maar gelijk aan diggelen schrijven. Gorillas zijn namelijk tot wel 6x sterker én sneller dan mensen. Je maakt dus echt geen schijn van kans in een 1 op 1 gevecht met een gorilla.

Meer van dit: