HomeWTF?!Yvonne zegt dat ze geen vriendje kan vinden omdat ze te grote...

Yvonne zegt dat ze geen vriendje kan vinden omdat ze te grote jopen heeft

Yvonne Bar is een Duitse dame die in Dubai woont. Ze heeft bijna 3,5 miljoen volgers op Instagram en is dan ook ontzettend populair. De dame heeft zo veel volgers bemachtigt door haar pluspunten op een slimme manier in te zetten. Tóch beweert ze stellig dat ze dankzij haar jopen geen vriendje kan vinden.

Unique Selling Point

Een Unique Selling Point, oftewel een USP, is een puntje of eigenschap van een product of dienst dat het onderscheidt van concurrenten. Het is dat puntje dat het aantrekkelijk maakt voor potentiële klanten. In het geval van Yvonne zijn dat dus de twee gigantische airbags voorop.

Yvonne zelf kreeg van haar genen maar net genoeg massa om een A-cupje te vullen. Om reden besloot ze er in totaal zo’n 33.000 euro tegenaan te smijten. Met dat geld ging ze van een A- naar een gigantische H-cup. De combinatie van een knap gezicht en een gigantische voorgevel, legt haar dus absoluut geen windeieren. Ze heeft uiteraard de stap naar het beroemde ‘alleen vrienden’ platform genomen en naar schatting verdient ze daar zo’n 100.000 euro per maand.

Geen vriendje

Je zou zeggen dat Yvonne uit een gigantische liefdesvijver zou kunnen vissen maar niets is minder waar. Ze zegt namelijk zelf dat het onmogelijk is om een vriendje te vinden door haar gigantische jopen. Ze zegt dat mannen er te veel door afgeleid zouden raken. “Er zijn twee soorten mannen. De één komt alleen maar voor mijn borsten en de andere raakt er jaloers van omdat andere mannen ernaar kijken”

Ik kan me persoonlijk voorstellen dat je inderdaad geen dame wilt die zo te koop loopt maar aan de andere kant zijn er toch genoeg mannen die daar totaal geen moeite mee hebben. Wellicht zit er onder de lezers nog iemand die haar Unique Selling Point wel genoeg kan waarderen? We zullen wat plaatjes van Yvonne hieronder zetten zodat je een idee kunt krijgen 😉

Meer van dit: