HomeHumorYoutuber wil stoer doen maar zakt met auto en al door het...

Youtuber wil stoer doen maar zakt met auto en al door het ijs

De bekende Youtuber Boaz dacht dat het een slim idee was om met zijn bolide op het ijs te gaan. Dat lijkt in eerste instantie wel goed te komen maar uiteindelijk zakt hij met zijn auto door het ijs. Lekker handig.

Youtuber Boaz

Boaz is een youtuber met honderden duizenden volgers en vooral bekend geworden door zijn stage bij Enzo Knol. Nu hij zelf ook wat centjes heeft, kan hij ook wat domme dingen uithalen. Zo leek het hem een goed plan om met zijn auto op een bevroren plas te rijden.

Hoewel het toch al wel lekker gevroren heeft, is het ijs bij lange na nog niet dik genoeg om er een auto op te rijden. Dat blijkt dan ook al snel en de auto zakt door het ijs. Gelukkig voor hem is het op een ondiep stuk en lijkt het uiteindelijk allemaal mee te vallen. Hij stapt dan ook gewoon ongedeerd uit terwijl een andere youtuber (Chahid Charrak) hem uit staat te lachen.

Filmpje

Chahid Charrak het filmpje op zijn Instagram stories en dat ging meteen knetter viraal. Hoe hij zijn auto heeft terug gekregen is nog niet helemaal duidelijk maar het lijkt erop alsof hij er met een andere auto weer is uitgetrokken. Check de beelden in het onderstaande filmpje.