HomeWTF?!Vriendje stelt Liz voor aan schoonouders, blijkt dat ze haar nieuwe schoonvader...

Vriendje stelt Liz voor aan schoonouders, blijkt dat ze haar nieuwe schoonvader al eens gedaan heeft

De eerste ontmoeting met je schoonouders is altijd een spannende mijlpaal. Je wilt het liefste een zo goed mogelijke indruk van jezelf achterlaten. Als je een goede relatie hebt, dan zit je namelijk je hele leven vast aan ze. Toch loopt de eerste ontmoeting niet altijd zo perfect als van tevoren gehoopt. Wat bijvoorbeeld als je één van je schoonouders al kent? 

De eerste ontmoeting van Liz

We kwamen onlangs het verhaal tegen van Liz. Liz was een tijdje gelukkig met haar nieuwe vriend, waardoor het moment aanbrak dat ze haar schoonouders ging ontmoeten. Inmiddels aangekomen bij haar schoonouders kreeg de meid de schrik van haar leven. Ze herkende haar schoonvader namelijk, maar niet van een onschuldige ontmoeting in de supermarkt of zo.

Het begon allemaal een paar maanden voor de ontmoeting. Liz was met vriendinnen op stap, waar ze genoot van een wilde avond uit. Na de nodige drankjes ontmoette ze een oudere man, die erg aantrekkelijk was voor zijn leeftijd. Ze nam de man mee naar huis en de volgende ochtend nam ze snel afscheid.

Ze wist niet eens zijn naam

Het was allemaal zo snel gegaan dat ze niet eens zijn naam kon herinneren.  Op zich geen probleem want het was sowieso niet voor herhaling vatbaar en ze ging er niet vanuit om hem nog eens te zien.

Nu even terug naar het moment waar ze haar schoonouders ontmoette. Haar schoonvader blijkt niemand meer te zijn dan haar onenightstand.

Vluchten was geen optie en het op tafel gooien ook niet. Ze hield daarom haar mond gesloten en loopt tot de dag van vandaag met dit geheim rond. Liz weet bovendien ook niet of haar schoonvader haar heeft herkend. Haar schoonvader heeft haar tot op de dag van vandaag namelijk niet aangesproken over de gedeelde nacht.

Meer van dit: