HomeTelevisieVegetariër in First Dates bestelt per ongeluk vleesgerecht: "Dit is zo lekker!...

Vegetariër in First Dates bestelt per ongeluk vleesgerecht: “Dit is zo lekker! Wat is het?”

Wanneer je aan het programma First Dates denkt, dan denk je al snel aan romantiek en passie. Toch heeft het programma veel meer in zijn mars voor de televisiekijker. Het programma heeft namelijk ook geregeld hilarische momenten in de aanbieding. Deze keer hebben de kijkers weer kunnen genieten van een hilarisch pareltje. 

Eten bij First dates

Als op zoek bent naar een date op televisie, dan is First dates een leuke mogelijkheid. Je hebt een blind date, terwijl heel televisiekijkend Nederland meekijkt. Het voordeel ten opzichte van Lang Leve de Liefde is dat je na het eten meteen weer weg kunt.

Ondanks dat je zou denken dat het eten gratis is voor de deelnemers, blijkt dit helemaal niet het geval. De deelnemers die al gratis opkomen dagen voor het programma, moeten ook nog eens betalen voor het eten. Levert trouwens wel altijd weer leuke situaties op als de rekening tevoorschijn komt. Zoals deze pannenkoek, die vindt dat vrouwen anno 2024 moeten betalen.

Keuzes maken

Als je uiteindelijk eten gaat bestellen bij de populaire show, dan is het natuurlijk wel fijn om te weten wat je kunt bestellen. Tegenwoordig moet alles steeds culinairder en krijgen veel gerechten de gekste namen. Het is daarom ook niet zo gek dat de deelnemers soms helemaal niet meer weten wat ze moeten bestellen.

In dit geval was het weer eens zo ver dat iemand niet wist wat hij bestelde. Hij zat namelijk trots te vertellen aan zijn date dat hij vegetarisch is.

Toen zijn date een gerecht bestelde, bestelde hij direct hetzelfde. Hij was namelijk ontzettend zenuwachtig. Lekker makkelijk zal je denken, en daar had hij inderdaad al snel spijt van.

Beide mannen hadden namelijk geen flauw benul wat ‘Le Dua’ betekent. Toch bestelden ze het gerecht. Meteen bij de eerste hap smult hij enorm: ”Wauw!”

Hij kijkt nog eens naar zijn gerecht en beseft dan ineens: “Is dit niet vlees?”. Hij vervolgt: ”Ik dacht dus dat er rode bieten op zaten… Was het gewoon ham!”

@bnnvara

Voor de vegetariërs: ‘Le dua’ = iets met ham ✍️ #firstdates #vegetariër #bnnvara

♬ origineel geluid – ≡ BNNVARA

Meer van dit: