HomeWTF?!Tristan stopt steeds na het wippen geld in een potje: "Hoe vaker...

Tristan stopt steeds na het wippen geld in een potje: “Hoe vaker we het doen, hoe groter haar kerstcadeau”

Sommige mensen hebben een enorme drang om steeds maar te wippen. Dat kan best problemen opleveren als je in een relatie zit met iemand die dat niet wilt. Zo zagen we al eens deze dame die gedumpt werd omdat haar vriendje het niet 3 keer per dag wilde doen.

Oplossing bedenken

In het geval van Tristan en zijn vriendinnetje, zit er ook een verschil in drang tussen de twee. Voor Tristan kan het niet vaak genoeg maar zijn meisje heeft er niet per se altijd behoefte aan.

Om het wat interessanter voor haar te maken stopt hij iedere keer dat de twee van bil gaan, geld in een potje. Van het geld in dat potje koopt hij dan een kerstcadeau voor haar. Ze deelde haar verhaal op het forum Reddit en vertelde dat het hen hielp met een gezonde fysieke relatie. Ze zegt erbij dat ze op deze manier ‘gestimuleerd’ wordt om met Tristan naar bed te gaan.

Meningen

Op Reddit barstte het gelijk los onder de post. Veel mensen noemde haar gewoon een goedkope dame van plezier maar ze verzekerde hun ervan dat het om echte liefde ging. Ze is naar eigen zeggen niet met Tristan samen omdat hij veel geld heeft, maar het geeft puur een extra stimulans om Tristan blij te maken.

Andere mensen zien juist kansen om ook zoiets te verzinnen om de relatie te verbeteren. Vooral mannen reageren dat ze dit een goed idee vinden om ook eens thuis te proberen.

Toch is de conclusie van de mensen in de reacties dat ze misschien gewoon niet zo goed bij elkaar passen. “Als de hoeveelheid echt zo’n probleem is dat je jouw partner ervoor moet betalen dan weet ik niet of jullie zo goed bij elkaar passen.” is een reactie die veel geliked is.

Het potje zit trouwens aardig vol dus we denken niet dat Tristan veel hoeft te klagen. Hij zal wel een heel mooi kerstcadeau voor zijn meisje kunnen gaan halen, want dat heeft ze klaarblijkelijk écht verdiend!

Meer van dit: