HomeHumorSfeer slaat volledig om in Lang Leve de Liefde: "Oprotten"

Sfeer slaat volledig om in Lang Leve de Liefde: “Oprotten”

Het vinden van de liefde van je leven is lastig. Soms zelfs zo lastig dat er de hulp nodig is van een programma. In de meeste gevallen is de romantische klik er niet, maar soms ook zeer zeker wel. Voor dit stel lijkt dat echter helemaal niks te worden.

Romantische klik

Om een romantische klik met elkaar te krijgen, moet je elkaar goed leren kennen. Soms is het liefde op het eerste gezicht, maar dan kan het alsnog afketsen op andere dingen. Voor de één is de woonplaats bijvoorbeeld belangrijk maar de ander wordt gewoon kotsmisselijk van iemands innerlijk.

Om elkaar goed te leren kennen, moet je met iemand praten. In het programma Lang Leve de Liefde heb je daar niet heel veel tijd voor en dus wordt er regelmatig gebruik gemaakt van het vragenpotje. Daar zitten dan vragen in, waar je met elkaar over in gesprek kunt. Zo valt het programma niet stil én kun je elkaar beter leren kennen.

Brood smeren

De vraag die Michael krijgt luidt: “Liever een liefdesbriefje in je zak vinden of een pikante foto ontvangen?”. Natuurlijk zal het gros van de mannen voor de foto gaan maar Michael niet. Die wil graag een lief briefje in zijn zak vinden. Ook prima toch?

Nou niet dus. De dame had denk ik liever gehad dat Michael voor de foto koos want ze vult het helemaal voor hem in. “Wil je dat briefje in je broodtrommel ofzo”. Een rare vraag want Michael had het toch echt over een lief briefje in zijn zak. Ze laat hem niet reageren en zegt: “Ik heb alles voor mijn vent over maar ik ga geen brood smeren. Rot op!”. Michael staat erbij en kijkt er naar… dit wordt niks.

Meer van dit: