HomeHumorSera heeft een hond maar Pieter is geen dierenvriend: "Is die hond...

Sera heeft een hond maar Pieter is geen dierenvriend: “Is die hond eetbaar?”

Lang Leve de Liefde is een programma waarin twee onbekenden aan elkaar gekoppeld worden om minimaal 24 uur met elkaar in een Villa door te brengen. Het programma heeft al meerdere iconische fragmenten voortgebracht. Dit keer was het de beurt aan Sera en Pieter die beide op hun eigen manier naar dieren kijken.

Mismatch

Het komt regelmatig voor in het programma Lang Leve de Liefde dat de wetenschap er even naast zit. Ook voor Sera en Pieter liep de date uit op een nachtmerrie. Sera is namelijk dol op dieren en Pieter wil ze het liefst gewoon allemaal op eten.

Hun beide visies leveren vermakelijke televisie op en dat is in het onderstaande fragment goed terug te zien. De reacties op het fragment zijn zoals gewoonlijk weer fantastisch. Één van de top comments is: “Zo zou echt iedereen moeten daten. Niks beste kant laten zien, gewoon meteen in de zeikmodus die anders pas na een paar weken/ maanden/ jaren aan gaat. Weet je meteen wat je in huis hebt zónder dat je inmiddels samen vast zit aan een huis/ hond of 2.1 kinderen. Top!”

Het fragment

Benieuwd naar het fragment en wil je zelf een mening vormen? Hier onder kun je het zelf bekijken. Het zal hoe dan ook geen verassing zijn dat ze niet hebben verlengd.

Meer van dit: