HomeWTF?!Schorpioen komt doodleuk uit pakketje van SHEIN gekropen

Schorpioen komt doodleuk uit pakketje van SHEIN gekropen

We hebben allemaal wel eens wat uit het verre oosten besteld en de laatste tijd wordt dat je allemaal ook veel makkelijker gemaakt. SHEIN is een populaire website waarop je producten kunt bestellen maar of dat na het viraal gaan van deze video nog steeds het geval is, dat is maar de vraag!

Tiktok

Op TikTok ging de afgelopen week een video viraal waarin een meisje haar SHEIN pakketje open heeft gemaakt. Bij het pakketje heeft ze een schorpioen in een bakje zitten. Naar eigen zeggen kwam deze schorpioen uit het pakketje gekropen toen ze het open maakte. Een idee om van te rillen!

Uiteindelijk misschien wat geluk bij dit ongeluk dat hij er uit kwam gekropen. Voor hetzelfde geld blijft de schorpioen lekker tussen de kleding zitten en kom je er pas achter wanneer je het aan het passen bent. Dát zou pas een nachtmerrie zijn!

SHEIN

Door het filmpje dat viraal ging, heeft SHEIN de beelden ook voorbij zien komen. Om de pijn wat te verzachten heeft de klant nog 15% korting op het pakketje gekregen. Geen idee of dat veel geld is overigens maar toch een lief gebaar! Het filmpje heeft op moment van schrijven 45 miljoen views op tiktok gekregen. Het filmpje is hieronder te zien! Wat zou jij gedaan hebben in deze situatie?

@haileyallmand

Live love shein 🥰🥰🥰🥰 #fyp

♬ Solitude (Felsmann & Tiley Reinterpretation) [Slowed Down] – M83

Meer van dit: