HomeWTF?!Schoolgekkies: Jochie slaat blind klasgenootje maar krijgt dan koekje van eigen deeg

Schoolgekkies: Jochie slaat blind klasgenootje maar krijgt dan koekje van eigen deeg

Eens in de zoveel tijd kom je beelden tegen die een heerlijk potje karma van moeder natuur bevatten. Dit filmpje is er precies zo één. Hoewel de beelden al vrij oud zijn, blijft het fijn om te zien dat pestkoppen nog steeds wel eens hun verdiende loon krijgen.

Vechtpartijtje

Natuurlijk wordt er op school regelmatig wat uitgevochten maar dat gaat dan 9 van de 10 keer in ieder geval gelijk op. Toch zijn er altijd ontzettende klapdebielen die denken dat ze een gehandicapt persoon moeten pesten.

In dit filmpje is goed te zien hoe de pestkop de blinde jongen lastig valt, treitert en slaat. De meeste omstanders staan erbij en kijken er naar maar er is 1 jongen die voor de blinde jongen op komt. Met een flinke poeier beëindigt hij het pesten. Weltrusten! Gelukkig kun je op je vrienden rekenen.

Beelden gingen viral

Na wat onderzoek naar de beelden, bleek dat de video jaren geleden al ontzettend viraal gegaan is in Amerika. In Nederland hadden we hem nog nooit voorbij zien komen. Er zijn zelfs hele nieuwsitems geweid aan het voorval. Je kunt de video hier onder bekijken. De eerste video is het fragment, de tweede het nieuws item.

Bron: Loesoe

Meer van dit: