HomeGekkiesRapper Sjors heeft een nieuwe vriendin maar er is een addertje onder...

Rapper Sjors heeft een nieuwe vriendin maar er is een addertje onder het gras

Heel eerlijk, wij weten ook niet precies meer hoe je Rapper Sjors moet aanspreken. Een hij, een zij of een hen? We hebben geen idee maar wat we wel weten is dat hij nog steeds op vrouwen valt. Hij is namelijk smoorverliefd op zijn nieuwe vriendin!

Rapper Sjors

Rapper Sjors werd bekend vanwege zijn verschijning in het programma Man Bijt Hond. Daar liet hij zien hoe hij het als rapper in de muziekwereld probeerde te maken. Tot hilariteit van de kijkers doet hij een stukje voor. Sjors heeft net wat pindakaas gegeten dus hij schraapt zijn keel. Een icoon werd geboren op dat moment.

Het fragment ging rete viraal en dat heeft Sjors geen windeieren gelegd. Hij verdiende in de jaren daarna zijn geld met optredens en videoboodschappen. Toch was Sjors na verloop van tijd niet zo relevant meer en moest hij het over een andere boeg gooien. Sjors besloot zich in te zetten voor de LHBTIQ+ groeperingen. Met name de welbekende Snickers aflevering op een bekende site, kreeg veel aandacht.

Transgender

Sjors gaf aan op Transgender vrouwen te vallen en even later besloot hij zelf ook uit de kast te komen als vrouw. Toch veranderde hij van gedachten en was hij weer man en even later weer vrouw. Volgens bronnen is hij nu weer man. Geen probleem natuurlijk, dat kan en mag allemaal tegenwoordig.

Het goede nieuws is dat Sjors weer verliefd is. Met trots deelt hij zijn nieuwe vlam. Echter.. zit er wel een klein haakje aan. Sjors moet namelijk 150 euro per uur betalen voor deze vriendin. Het was ook te mooi om waar te zijn voor hem. Gelukkig heeft hij die centen vast nog wel liggen vanuit zijn vroegere carrière.

Afbeelding: Rappersjors1 op Insta
Afbeelding: Rappersjors1 op Insta
Afbeelding: Rappersjors1 op Insta
Afbeelding: Reality_FBI op Insta

Meer van dit: