HomeActueelPolitie geeft nieuwe beelden vrij rond beschieting van 15-jarige jongen in Oss

Politie geeft nieuwe beelden vrij rond beschieting van 15-jarige jongen in Oss

Op zaterdag 14 oktober werd er een jongen van 15 jaar uit het niets in zijn rug geschoten in Oss. De beelden gingen heel erg hard rond op social media. De politie heeft toen verzocht om alle beelden offline te halen in verband met het onderzoek, maar nu dat onderzoek spaak loopt, geven ze de beelden toch weer vrij. Dit keer hebben ze ook meer beelden van de dader.

Meer beelden en details

Al gauw werd bekend dat de 15-jarige jongen een bewoner van de vluchtelingenopvang was in Oss. Daardoor gingen er behoorlijk wat speculaties rond. Na meer onderzoek van de politie, hebben ze de conclusie kunnen trekken dat de dader geen motief had. Ze denken dat ze elkaar niet kende en dat hij willekeurig schoot.

De neergeschoten jongen kon gelukkig snel geholpen worden en ligt inmiddels gelukkig niet meer in het ziekenhuis. De zaak kreeg landelijk heel erg veel aandacht omdat het om zo’n jong slachtoffer gaat, dat op een laffe manier werd neergeschoten. Die aandacht gebruikt de politie nu om de dader te vinden. Ze hebben namelijk haarscherpe beelden van een supermarkt én een andere camera in de straat.

Opsporing verzocht

De beelden werden gister gedeeld in het programma opsporing verzocht. Je zou zeggen dat die duidelijk genoeg zijn om hem te herkennen. Het is nu de bedoeling dat deze beelden zo veel mogelijk aandacht krijgen zodat deze klootzak gauw gepakt kan worden. Bekijk hieronder het item, met extra beelden van de politie.

Meer van dit: