HomeWTF?!Deurbel legt vast hoe jongen van 15 wordt neergeschoten in Oss, beelden...

Deurbel legt vast hoe jongen van 15 wordt neergeschoten in Oss, beelden gaan hard rond

Er zijn beelden opgedoken van de 15-jarige jongen die werd neergeschoten in Oss. Een deurbel legde vast hoe hij van achter wordt geraakt. Wie vanochtend zijn nieuws app geopend heeft, heeft dit nieuws ongetwijfeld voorbij zien komen. Gelukkig staat het op beeld, zodat de verdachte makkelijker gevonden kan worden.

Jongen van 15

Je hoort en ziet tegenwoordig de meest vreemde dingen. Kinderen zien dat ook en denken dan dat het nodig is om het na te doen. Zo liep er een tijdje terug al een kleine jongen rond met een mes, en zien we nu weer hoe een kind wordt neergeschoten door een (op het oog) eveneens jonge dader.

We hebben natuurlijk geen flauw idee wat de context van het hele verhaal is, maar het is wel zorgelijk te noemen dat kinderen steeds vaker gangstertje gaan spelen. Op de beelden is te zien hoe twee kinderen stil staan met hun fiets. De schutter komt ook rustig aanfietsen en knalt van dichtbij een jongen in zijn rug.

Supermarkt

Het slachtoffer schreeuwt het gelijk uit. Zijn maatje lijkt meteen door te hebben wat er gebeurd is en springt van zijn fiets om te helpen. Samen rennen ze vervolgens naar een supermarkt om hulp in te schakelen. De dader fietst ondertussen hard de andere kant op.

Het incident gebeurde rond een uur of 22:00 vlak bij een honden uitlaatplaats. In de supermarkt werd hulp ingeschakeld. Een ambulance kwam terplekke en zelfs een traumahelikopter moest worden ingeschakeld om medische assistentie te verlenen. Een videodeurbel legde alles vast en Omroep Brabant heeft die beelden vrijgegeven. De beelden gaan hard rond op Social Media. Nu maar hopen dat de dader daardoor makkelijker te vinden is.

Update: Wegens het onderzoek is er een oproep gedaan om de beelden niet te delen. Het filmpje van Omroep Brabant hebben we om die reden van onze website verwijderd. Mocht je het toch per se willen zien, dan moet je bij Omroep Brabant wezen.

Meer van dit: