HomeHumorNog nooit verprutste iemand zo snel zijn date in Lang Leve de...

Nog nooit verprutste iemand zo snel zijn date in Lang Leve de Liefde

Niet iedereen krijgt een kans om mee te doen aan het programma Lang Leve de Liefde. Als je die kans dan krijgt is het zaak dat je het voorzichtig aanpakt. Deelnemer Iva heeft daar geen boodschap aan en gaat gelijk all-in. Hij laat direct zien hoe hij is maar of dat handig is?

Katten en Poesjes

Dat een gesprek begint met praten over koeien en kalfjes is niet vreemd. In dit geval ging het over katten en poesjes want als Myléne, Iva over haar katten verteld, gaat het mis. Iva vraagt of het lieve katten zijn en als het antwoord daarop is dat het de allerliefste zijn, verprutst hij zijn date.

“Doen ze net als deze?” Vraagt hij terwijl hij spinnend dichterbij komt. Als hij vervolgens kopjes begint te geven in de oksel van Myléne, straalt de ongemakkelijkheid er bij haar vanaf. “Dit wordt heel erg, nee” geeft ze aan. Vervolgens zegt ze dat haar katten geen kopjes in haar oksel geven maar op haar been. Maar dat had ze beter niet kunnen zeggen want hij komt gelijk weer terug.

Zichzelf

Het ongemak straalt eraf maar gelukkig geeft Iva zelf al snel aan dat hij raar is. Met zijn aanstekelijke lach lijkt hij het nog enigszins op te lossen maar aan Myléne haar ogen is de paniek af te lezen. Nu maar hopen dat het nog goed komt tussen die twee want ze lijken wel bij elkaar te passen.

Kijkers gaan helemaal stuk om Iva, die lekker zichzelf is. Die harten verovert hij dus in ieder geval wel. Een vrolijke man die op zoek is naar liefde moet toch wel kans maken. Alleen misschien is het dan wel een idee om niet meteen kopjes in iemands oksel te gaan geven, terwijl je aan het spinnen bent.

Meer van dit: