HomeHumorMyrthe laat zien waarom je nooit foto's moet maken van flitscontroles

Myrthe laat zien waarom je nooit foto’s moet maken van flitscontroles

De meeste mensen hebben een ongelofelijke pleurishekel aan flitscontroles. Zeker nu we in Nederland nog maar 100 kilometer per uur mogen rijden, zijn er veel mensen die meer dan eens een boete meepakken. Gelukkig zijn er best manieren om flitsers te ontlopen.

Flitsverklikkers

Met apps zoals Flitsmeister hoef je eigenlijk nooit meer een boete te krijgen. Flitsers worden namelijk gemeld en je krijgt er automatisch een melding van. Dan is het zaak om even van je gas te gaan, en het daarna weer op te pakken. Ook zijn er helden die een foto maken van waar die dan precies staat. Die sturen ze dan door naar bekenden, zodat ze er rekening mee kunnen houden.

Myrthe is zo’n flitsverklikker maar had niet helemaal door wat voor type flitser ze nu aan het verklikken was. Toen Myrthe de flitsers zag, bedacht ze zich geen moment en maakte een snapchat filmpje. Hartstikke lief natuurlijk maar later kwam dat haar nogal duur te staan. Myrthe filmde namelijk een MONO-cam, die bestuurders betrapt op telefoon gebruik.

Dure grap

De MONO-cam registreerde uiteraard dat Myrthe aan het filmen was en zodoende viel er een behoorlijke boete op de mat. Even een filmpje voor bekenden maken, kostte haar €389,-. Toch zonde van het geld als je het mij vraagt. Voortaan gewoon de flitser maar verklikken in een app als Flitsmeister ;-).

@myrthemwdewit

Tip van flip, probeer nooit meer een flitscamera te filmen😂🤡 #verkeersboete #flitspaal #dom #boete

♬ Clownerij – Alice

Meer van dit: