HomeWTF?!Mona (51) gelooft in Nigeriaans internetliefje (24) en twijfelt niet: ''Hij is...

Mona (51) gelooft in Nigeriaans internetliefje (24) en twijfelt niet: ”Hij is oprecht”

We hebben al heel wat liefdesverhalen met exotische partners gezien, maar als je denkt dat je alles gehad hebt is daar Mona Lewis. De 51-jarige vrouw raakte in de ban van een Nigeriaanse prins die ze via X (Twitter) leerde kennen. Althans, Mona had geen idee hoe hij eruit zag en hoe oud hij eigenlijk was. Toch was ze verliefd.

Bericht in de comments

Mona was helemaal niet op zoek naar een relatie, maar in mei 2020 typte ze een bericht op X (Twitter) over muziek, toen ze een reactie kreeg van ene Spencer. Mona antwoordde hem en binnen no time vertelt Spencer dat hij in het Nigeriaanse Benin verblijft. Hij is zelfs een acteur en model.

De twee sturen elkaar zes maanden lang berichtjes, maar beiden weten niet van elkaar hoe ze eruit zien. Mona:Zijn uiterlijk en zijn leeftijd interesseerden me niet. Zijn karakter telt voor mij.” Dat verandert wanneer ze elkaar voor het eerst bellen. Mona krijgt te horen dat Spencer 27 jaar is, terwijl zij op dat moment 48 jaar was. Nogal een leeftijdsverschil, maar de Nigeriaan heeft er geen moeite mee.

Familie waarschuwt

”Toen ik mijn foto stuurde, kreeg ik talloze complimenten. Spencer zei dat ik heel erg knap ben. Hij is zelf natuurlijk ook prachtig.” Mona vertelt haar 17-jarige zoon vervolgens dat hij wellicht een nieuwe stiefvader krijgt. Maar die is niet blij en vraagt waar zijn moeder mee bezig is.

Ook Mona’s zus kan haar oren niet geloven en waarschuwt voor oplichtingspraktijken. ”Ze had wel eens gelezen dat er Afrikanen zijn die expres met oudere vrouwen trouwen om ze vervolgens helemaal leeg te trekken. Ze was erg bezorgd dat Spencer dat ook bij mij wilde gaan doen.”

Kleine leugen

In december 2020 besluit Mona de stoute schoenen aan te trekken. Ze vliegt naar Lagos en ontmoet Spencer voor het eerst. ”De vonken vlogen eraf en we konden niet van elkaar af blijven. Ik werd behandeld als een prinses, het was magisch”, aldus de dolverliefde Mona.

Pas in december 2022 bezoekt ze haar Afrikaanse prins opnieuw. Ze spendeert de kerst er en viert de jaarwisseling samen met Spencer. Die biecht overigens nog wel iets op: hij is eigenlijk net 25 geworden. Klein leugentje, maar Mona vindt het allemaal geen probleem.

Trouwen en visum

Inmiddels hebben de twee elkaar letterlijk twee keer gezien, maar wordt er gesproken over een huwelijk. ”Spencer zegt tegen iedereen dat ik zijn vrouw ben en heeft me al heel vaak gevraagd wanneer we gaan trouwen. Ik wil dat dit jaar doen, zodat we daarna zijn visum kunnen regelen.”

”Hij wil graag bij mij komen wonen. Ik weet zeker dat hij geen verkeerde intenties heeft en na jaren van ongelukkige relaties weet ik het echt honderd procent zeker: Spencer is voor mij de ware.”

In de tweet hieronder staan wat privéfoto’s van het stel. Die kan ik hier helaas niet delen in verband met het feit dat ze hun foto’s verkocht hebben aan roddelbladen haha. Kunnen ze hun huwelijk mee financieren ;-).

Meer van dit: