HomeHumorRemko en Linda hebben de aller grootste mismatch in Lang Leve de...

Remko en Linda hebben de aller grootste mismatch in Lang Leve de Liefde ooit

Lang Leve de Liefde is al erg lang op TV maar zelden zagen we zo’n grote mismatch als bij Remko en Linda. Kijkers smullen van de beelden en zijn eensgezind over de oorzaak van de mismatch. De oorzaak is volgens hen namelijk Linda.

Mismatch in Lang Leve de Liefde

Waar sommige stellen al binnen 24 uur met elkaar liggen te wippen, ging de date voor Remko en Linda wat stroever. Remko lijkt nog wel wat zijn best te doen maar het is vooral Linda die het hen moeilijk maakt. Ze blijft maar vragen en hameren op dingen waar Remko helemaal niet over wil praten.

Zo deed Remko zijn best om wat leuks aan te doen voor Linda maar zij wil vooral weten waarom Remko dat deed. “Waarom heb je dat jezelf aangedaan? Waarom? Even nog, Waarom?”. Linda blijft maar bezig en moeilijk doen over van alles en nog wat. Later wanneer het over het slapen gaat, doet ze ook al zo vreemd.

Kijkers zijn vernietigend

De kijkers smullen van de beelden maar zijn tegelijkertijd ook vernietigend. Één van de topcomments is: “Als ik ooit vreemd wil gaan dan zou dat met haar zijn. Dat gelooft mijn vrouw namelijk nooit”. Ook kun je ergens lezen: “Ik zou nog liever op een spijkerbed slapen dan met Linda”.

De Facebook pagina van Lang Leve de Liefde melkt het ook heerlijk uit. Ze hebben inmiddels 3 video’s over het stel geplaatst en onder elke video valt dezelfde conclusie. Dit is de aller grootste mismatch in het programma ooit en vooral Linda moet bij haar zelf nagaan waarom dat het geval is. Benieuwd naar de beelden? Check ze dan hieronder.

Meer van dit: