HomeHumorMcDonalds geeft frietsaus vanaf nu in zakjes, maar Pieter pakken ze niet

McDonalds geeft frietsaus vanaf nu in zakjes, maar Pieter pakken ze niet

De mensen die dit jaar langs de maccie zijn gegaan, zullen wel raar opgekeken hebben. De McDonalds is namelijk sinds dit jaar gestopt met de frietsaus bakjes en is overgestapt op zakjes. Dat is niet heel handig en dat moet Pieter ook gedacht hebben.

McDonalds frietsaus

De McDonalds frietsaus is voor veel mensen heilig. De combinatie met de perfecte Franse frietjes, is misschien wel één van de lekkerste frietcombinaties voor veel mensen. Daarnaast zijn de bakjes perfect geschikt op je frietjes in te dippen.

Niet alleen de frietsaus komt vanaf nu in zakjes, maar alle saus. Dat zou volgens de fastfoodketen komen omdat de bakjes niet meer mogen in verband met de SUP-Wetgeving. Dat is een Wetgeving die zich richt op het uitbannen van ‘Single Use Plastic’. Best krom, want in de sauszakjes die je nu krijgt zit ook gewoon plastic.

Pieter pakken ze niet

Pieter had ook gehoord dat de frietsaus niet meer in bakjes gegeven wordt, en koos ervoor om in 2023 nog een voorraad in te slaan. Eenmaal aangekomen bij de McDonalds vraagt hij bij de drive om 100 losse frietsaus. Dat verzoek hebben ze overduidelijk nooit eerder gehad want de medewerker begrijpt er helemaal niets van.

Hij doet op zijn gemak de bestelling en vraagt aan het einde: “Mag ik er nog 100 losse frietsaus bij?” Het meisje achter de intercom denkt dat ze het niet verstaat en vraagt of hij zich kan herhalen.

mcdonalds saus in zakje

Hij zegt nogmaals dat hij 100 losse frietsaus wil en als het even stil is vraagt het meisje: “1 losse frietsaus erbij?”. Weer herhaalt Pieter zichzelf, maar ze lijkt het niet te willen begrijpen.

Na wat frietsaus vragen op en neer, begrijpt ze eindelijk wat Pieter wil. Ze zegt dat hij door moet rijden en dat ze het dan regelen bij de kassa.

Eenmaal bij de kassa hebben ze gewoon een hele doos voor Pieter gepakt. Hier zitten 96 stuks frietsaus in. Nog steeds niet helemaal wat hij wilde, maar in ieder geval een hoop. De bakjes blijven gemiddeld 3 maanden goed, dus hij zal de aankomende 3 maanden elke dag langs de McDonalds moeten haha.

@pietervanmiddelaa

#mac #zakjes #saus #fritessaus #fritessaus4ever #mc #mcdonalds #viral #fy #vj #foryou #viraal #voorjou #lekker #kijkenisliken🤍

♬ Appel Mint Puur kerst remix – Top Notch

Meer van dit: