HomeActueelMan opgepakt bij Erasmus MC in Rotterdam: 'Hij knalde in het rond'

Man opgepakt bij Erasmus MC in Rotterdam: ‘Hij knalde in het rond’

Er is een aanslag geweest in een leslokaal van het Erasmus Medisch Centrum aan de Rochussenstraat in Rotterdam. Een arrestatieteam is naar binnen gegaan en heeft een vent opgepakt. Naar verluid zouden er twee gewonden zijn. Wij weten er ook het fijne niet van maar er is nu een man opgepakt.

Man opgepakt in Rotterdam voor schietpartij

De politie deelde al snel een signalement van de vermoedelijke schutter. Hij draagt gevechtskleding en is mogelijk gevlucht op een motor. Hij heeft een handvuurwapen, is lang, heeft zwart haar, is midden 20 en heeft een rugzak en draagt een koptelefoon.

Op Twitter, of X, gaan op dit moment erg veel beelden rond van de chaos in Rotterdam. Onder die beelden is er één van een dame die heeft gefilmd dat er een man aangehouden wordt door het arrestatieteam. De gozer lijkt op wat de politie beschreef in het signalement. Of het hem ook echt is weten we natuurlijk niet maar de beelden staan hieronder.

De beelden

De beelden staan hieronder maar als je het fijne ervan wilt weten verwijs ik je naar de NOS, daar hebben ze ook een livestream van Rijnmond staan, en ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt er ook voor kiezen om (ons op) Twitter te volgen.