HomeTelevisieLLDL-Wyboud heeft er wel zin in: "Hoop dat je morgen zonder kleren...

LLDL-Wyboud heeft er wel zin in: “Hoop dat je morgen zonder kleren op mijn gezicht zit”

We zijn inmiddels allemaal wel wat gewend van de deelnemers van Lang leve de liefde. Toch hoorden we gisteren iets voorbijkomen, wat we zeker niet hadden zien aankomen. Deelnemer Wyboud is namelijk wel heel erg open tegen zijn date Tamara.

Wyboud en Tamara

Deze week mogen we kennismaken met Wyboud en Tamara. Tijdens de eerste kennismaking zijn ze al direct onder de indruk van elkaar.

Ze raken niet uitgesproken en belanden zelfs in diepe gesprekken. De gesprekken zijn zo intens dat Tamara zegt: ‘”Het lijkt wel of ik bij de psychiater op de bank zit.” Uiteindelijk besluiten de twee om samen een potje te biljarten. Tijdens het biljarten vraagt Tamara of Wyboud vannacht over haar zal gaan dromen. Dit is het moment dat hij direct zijn kans grijpt. Hij antwoordt gevat met:  “Dat zou best kunnen, dan word ik wakker en dan zit je bovenop mijn gezicht.” 

Waar menig vrouw zou schrikken van deze opmerking tijdens de eerste date, vond Tamara het eigenlijk wel heel erg leuk.

Samen slapen in bed

Ze laat er daarom ook geen gras over groeien: “Wat mij betreft kunnen we samen gewoon in bed liggen”. Wyboud is het hier direct mee eens en zegt tegen Tamara dat het ook nog wel eens heel leuk kan worden in bed.

Ondanks dat het tot nu toe een echte match lijkt tussen de twee, zijn de kijkers via X een stuk minder enthousiast over Wyboud. Ze vinden de opmerking over het dromen misplaatst en vinden dat Tamara zo snel mogelijk moet wegrennen.

Hieronder de beelden van de hele date. Die is vrij vermakelijk, maar als je alleen het stukje wilt zien waar we het over hebben, dan moet je even naar minuut 5 door spoelen.

Meer van dit: