HomeHumorLLDL Waarzegster Hella is geen grapjas: “Ik zie dingen”

LLDL Waarzegster Hella is geen grapjas: “Ik zie dingen”

Lang Leve de Liefde is misschien wel het meest hilarische programma dat momenteel op TV te zien is. Deelnemers zoeken er naar hun perfecte match. Mensen genieten intens van het programma en dat heeft me te maken met alle iconische fragmenten die we er van krijgen.

Matchmaking

De programmaleiding doet er alles aan om mensen aan elkaar te koppelen die gezamenlijke interesses hebben, of die er op een bepaalde manier uitzien. Wil je daten met iemand die zwarte haren heeft? No way dat er een blondine komt opdagen. Ze zoeken echt wel iemand die bij je past.

Maar omdat de deelnemers van te voren dus niet weten wie de date is, zorgt dat nog wel eens voor prachtige televisie. Zo kan het gebeuren dat je in de villa terechtkomt met iemand die helderziend is, terwijl je daar zelf helemaal niets van geloofd. In dit geval zien we zo’n onverwachte match.

Waarzegster

Hella en Lau zijn gekoppeld en om het gesprek wat op gang te brengen pakken ze de pot met kaartjes erbij. Al snel blijkt dat Hella dat potje met vragen helemaal niet nodig heeft. Hella heeft namelijk een hele speciale gave. Ze voelt dingen en ziet dingen. Zo weet ze precies hoe ze Lau moet beschrijven.

“Je bent zorgzaam. Als de ander jou heeft, dat je ook wel een hoop daarvoor doet…” Lau snapt er niets van: “Ja, dat klopt… Dat je dat ziet…”. Al snel onthult Hella hoe ze dat allemaal weet: “Ik voel best wel dingen en ik kan best ook vaak wel ogen goed lezen”. Kijkers benoemde Hella op social media al gauw als Jomanda 2.0. Lau krijg daar ook nog ongevraagd advies bij: Wegwezen!

Meer van dit: